skriv rubrik här..

ja, som jag har sagt innan att det är rätt dålig uppdatering. men jag lägger upp när jag känner för det och när jag har tid.

det har ju hänt en del sen jag skrev sist. men visst saker och ting händer ju varje dag, och den andra dagen är aldrig den första dagen lik.
men förre helgen så var det en super helg. jag, mamma och hennes sambo åkte upp te göteborg för att firar mormor och morfar guldbröllop som dom hade. :) trevlig och mysig att för en gång skulle hinna träffa hela släkten på en och samma dag. det är ju inte lätt att rätta sig efter alla med tider och det. men det va verkligen en underbar helg. både skratt och tårar (:

sen i veckan så har det varit rätt så lungt. har varit skolan och skolan och lite till skolan och sen även praktiken och lite till på praktiken. sen har det bara varit lungt i stort sätt :) sen i lördags så skulle pappa och jocke upp till göteborg för att titta på när änglarna spelade hemma :) och då tog jag tillfället i akt med att följa med upp för att träffa mormor och morfar (: men blev bara att spendera lördagen med en genom förskyld mormor och sen på söndagen så blev det att överraska morfar lite (: kul att saker och ting blir bättre för varje dag :)

sen sitter jag här nu och det är måndag och det är valborg. och vad fan händer på valborg? inte ett jävla skit än så länge. men jag har iaf slängt in mina sängkläder i tvättmaskinen så att jag får nytvättade sängkläder. har även slängt ut både maddrasen, täcket och kuddarna ute på vädring (: det är så ju så fint väder så man får ju passa på när det ändå är så solit och fint :) för vem vet när det är sol igen? :)

sen så har jag även en hel sommar uppbokad och klar :) det blir att jobba hela sommaren på olsgården :) jag slutar skolan den 8 juni och börjar med introduktion direkt efter jag har slutat. som sedan blir jobb fram till vecka 32 som det ser ut som nu. för att inte klaga på det så blir det fina pengar sen (: och är i för sig ledig i en vecka :) men helre jobbar och har något att göra i sommar än att ligga och "sova" bort hela sommaren :)

ne nu blir det allt att städa lite :) så nu blir det att slänga på musik och sätta igång (:

detta va guld tårtan som blev som efterrätt :)

och detta är guld blommorna som är ifrån oss barnbarn (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0