skriv rubrik här..

ja, som jag har sagt innan att det är rätt dålig uppdatering. men jag lägger upp när jag känner för det och när jag har tid.

det har ju hänt en del sen jag skrev sist. men visst saker och ting händer ju varje dag, och den andra dagen är aldrig den första dagen lik.
men förre helgen så var det en super helg. jag, mamma och hennes sambo åkte upp te göteborg för att firar mormor och morfar guldbröllop som dom hade. :) trevlig och mysig att för en gång skulle hinna träffa hela släkten på en och samma dag. det är ju inte lätt att rätta sig efter alla med tider och det. men det va verkligen en underbar helg. både skratt och tårar (:

sen i veckan så har det varit rätt så lungt. har varit skolan och skolan och lite till skolan och sen även praktiken och lite till på praktiken. sen har det bara varit lungt i stort sätt :) sen i lördags så skulle pappa och jocke upp till göteborg för att titta på när änglarna spelade hemma :) och då tog jag tillfället i akt med att följa med upp för att träffa mormor och morfar (: men blev bara att spendera lördagen med en genom förskyld mormor och sen på söndagen så blev det att överraska morfar lite (: kul att saker och ting blir bättre för varje dag :)

sen sitter jag här nu och det är måndag och det är valborg. och vad fan händer på valborg? inte ett jävla skit än så länge. men jag har iaf slängt in mina sängkläder i tvättmaskinen så att jag får nytvättade sängkläder. har även slängt ut både maddrasen, täcket och kuddarna ute på vädring (: det är så ju så fint väder så man får ju passa på när det ändå är så solit och fint :) för vem vet när det är sol igen? :)

sen så har jag även en hel sommar uppbokad och klar :) det blir att jobba hela sommaren på olsgården :) jag slutar skolan den 8 juni och börjar med introduktion direkt efter jag har slutat. som sedan blir jobb fram till vecka 32 som det ser ut som nu. för att inte klaga på det så blir det fina pengar sen (: och är i för sig ledig i en vecka :) men helre jobbar och har något att göra i sommar än att ligga och "sova" bort hela sommaren :)

ne nu blir det allt att städa lite :) så nu blir det att slänga på musik och sätta igång (:

detta va guld tårtan som blev som efterrätt :)

och detta är guld blommorna som är ifrån oss barnbarn (:

Så kontrar du raggningsreplikerna!

jag va inne och glodde runt lite på google, och hittade veckorevyns hemsida.
dum som jag va så satt jag och glodde igenom deras hemsida.
och hittade "Så kontrar du raggningsreplikerna!" tänkte dela med mig utav det.
en del var rätt klockrena medans andra var rätt sega.
men listan kommer här:

Så kontrar du raggningsreplikerna!
Så besvarar du en riktigt lökig raggningsreplik....
Replik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Replik:
”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?

Replik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Replik: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Replik: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Replik:
”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Replik:
”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”


taget ifrån http://www.veckorevyn.com/Relationer/Kontra-ditt-ragg




RSS 2.0